Egyszerre szeretjük az összes érzékszervet elvarázsolni, ezért ugyanakkora figyelmet szentelünk az ételeknek, mint a tálalásnak és a terítésnek. Lehet egy rendezvény néhány fős, vagy akár több ezer résztvevős, egy egyszerű reggeli vagy egy impozáns díszvacsora, mi mindent megteszünk, hogy a catering szolgáltatás tökéletes és felejthetetlen legyen. Kérésére gondoskodunk a szükséges tányérokról, evőeszközökről.

Rugalmasság

Rendkívül gyorsan alkalmazkodunk minden helyzethez, igyekszünk a megrendelő minden kívánságát teljesíteni.

Személyreszabott

Sablonok nélkül dolgozunk, mert arra törekszünk, hogy minden rendezvényünk egyedi és megismételhetetlen legyen.

Dedikált

Fontosnak tartjuk, hogy a megrendeléstől kezdve egy dedikált szervezője van minden egyes eseménynek, aki maximális odafigyeléssel és rugalmassággal kezeli a rábízott feladatot.

Hogy a nagy nap tökéletes legyen

ESKÜVŐK

A nagy nap, amikor két szerelmes kimondja a boldogító IGEN-t, az élet egyik legszebb pillanata. Nekünk nem számít, hogy ez szűk, családi körben történik vagy épp többszáz fős vendégség előtt, mi a legjobbat nyújtjuk, hogy megünnepeljük ezt a csodás szerelmet.

Maximálisan odafigyelünk a részletekre, az esküvői menüsorban minden íznek, falatnak, látványnak szerepe van, hogy a végén összeségben nyújtsanak maradandót.

Nálunk nem kérdés, hogy a tálalásnak és a terítésnek is kiemelt jelentősége van, nekünk ez nem csak egy étkezés, egy rendezvény, hanem egy valódi ünnep, hogy a nap nagy igazán felejthetetlen legyen.

Az otthon ízei

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

Mivel mi is rajongunk a közös családi étkezésekért, pontosan tudjuk, milyen étel illik az ilyen ünnepi alkalmakra. A menü összeállításakor szem előtt tartjuk, hogy a szezonnak megfelelő friss alapanyagok felhasználásával főzzünk úgy, hogy azt a fiatalabbak és a gyerekek is szívesen fogyasszák. Szívesen használjuk a hagyományos ízeket, de mindig csavarunk rajta egy picit, épp annyit, hogy az ön családjának az ízlésének a legtökéletesebb legyen.

Kérésére gondoskodunk a szükséges tányérokról, evőeszközökről, jelen levő kollégáink pedig észrevétlenül teszik a dolgukat, így Önnek tényleg csak a vendégeiket kell szórakoztatni.

Céges rendezvények

CORPORATE

Pontosan tudjuk, hogy mitől lesz egy rendezvény stílusos és felejthetetlen, egy olyan esemény, amire még hónapokkal és évekkel később is szívesen emlékeznek, legyen az CÉGES REGGELI, GÁLAVACSORA, ÁLLÓFOGADÁS, PROTOKOLL ÉTKEZÉS, KONFERENCIA CATERING vagy egy KÁVÉSZÜNET.

Kollégáink az előkészületeknél rengeteg gyakorlati tanáccsal segítik az ügyfeleket, a rendezvényeken pedig folyamatos, de diszkrét jelenlétükkel biztosítják azt, hogy a vendégek felhőtlenül szórakozzanak és egy felejthetetlen élményben legyen részük.

– ÚJHULLÁMOS MEGOLDÁSOK –
MÁRTOGATÓSOK

Szeretjük a trendeket követni, és mindig nyitottak vagyunk az olyan megoldásokra, amikor az egészséges hozzávalók kapnak nagyobb szerepet. Így örömmel készítjük el mártogatósainkat és apró koktélfalatkáinkat, ahol elsősorban a zöldségek játsszák a főszerepet.

A lehetőségek tárháza végtelen: a mártogatósokat tálalhatjuk önmagukban, canapé szendvics feltétként vagy zöldségfalatkákra ráhalmozva.

A lényeg a frissesség és a kreativitás.

Jelen levő kollégáink észrevétlenül teszik a dolgukat,
így Önnek tényleg csak a vendégeiket kell szórakoztatni.

Kontakt

Kérjen Ajánlatot!

Ajánlatára 48 órán órán belül válaszolunk.