Talán nem túlzás azt mondani, hogy a rendezvényhelyszín és a catering olyan egymásnak, mint a borsó, meg a héja. Hiába a legfinomabb étel, a legudvariasabb felszolgáló, ha nincs egy tökéletes helyszín, mely keretet ad a teljes rendezvénynek.

Természetesen gyakorlott rendezvényszervezőként pontosan tudjuk, hogy melyek azok a terek, amelyek nemcsak látványosak, hanem szakmailag is megfelelőek arra, hogy egy minőségi rendezvényt lebonyolítsunk ott. Ezért összegyűjtöttük azokat a helyszíneket, melyeket bátran ajánlunk, mert minden adott ahhoz, hogy tökéletes legyen az eseményünk.

New York-i hangulat Budapesten

Lexington Loft

A 3. kerület legújabb, indusztriális stílusú rendezvényhelyszíne tökéletes otthona lehet azoknak az eseményeknek, amiknél a minőség mellett az egyediség, a kreativitás és a rugalmasság játssza a főszerepet.

300 nm belső loft tér és 112 nm pazar kilátású terasz áll rendelkezésre, ahol a 20 főstől egészen a 150 fős rendezvényig bármilyen eseményre tudjuk a catering szolgáltatást biztosítani.

loft design

NDustrial Events

A 11. kerületben található helyszín rendezvénytere, a Block9 egy igazán impozáns, ipari hangulatú enteriőr, ahol a hatalmas ablakoknak köszönhetően egy kellemes hangulatú, világos helyszín biztosított a különféle rendezvényeknek.

A 210 nm-es helyiség kiválóan alkalmas előadások, ebédek, vacsorák, koktél partyk és esküvők lebonyolítására is.

-Elegancia a BELVÁROSBAN-

Exkluzív bálterem

Sajtótájékoztatók, üzleti megbeszélések, meetingek, workshopok, értekezletek, protokollesemények, gálavacsorák és egyéb díszétkezések lebonyolítására alkalmas exkluzív bálterem az 5. kerület szívében.

Kapacitás

Színházi: 200 fő

Bankett: 150 fő

Állófogadás: 200 fő

– SPORTOS –

Riz Levente Sport-és rendezvényközpont

A 17. kerületben található sportcsarnok tökéletes helyszíne lehet nagyobb konferenciáknak, esküvőknek, de a kisebb termek családiasabb, kisebb rendezvényekre szintén alkalmasak.